Guionitzem, dirigim, produïm i realitzem el que ens proposis

T’agradaria tenir un espectacle o una animació sobre un fet concret (celebració, inauguració, festa, diada, etc.)? Nosaltres ens encarreguem de tot i donem forma a la teva proposta. Sí, ho fem possible… i memorable!!!!

Per exemple…

BARCCELONA

FESTES DE LA MERCÈ

Animació i dinamització de cues al Palauet Albèniz per les Festes de la Mercè, amb l’espectacle Majordoms i Minyones.

esparreguera | Sta. perpètua de la moguda

Central
de Reis

Una manera diferent, màgica però creïble i sobretot molt emocionant de fer que els més petits entreguin la carta a SSMM els Reis de l’Orient. Una Central al servei de Melcior, Gaspar i Baltasar.

montserrat

90 anys aeri

La celebració dels 90 anys de l’Aeri de Montserrat amb una representació creada expressament i que rememorava amb molt de ritme i sentit de l’humor els seus moments més destacats.

La companyia cimentera Asland-Lafargue va celebrar el centenari de la seva fundació amb un espectacle-festa que repassava la seva història i que va culminar amb un mannequin-challenge.

Montcada i Reixac

100 anys ciment asland

barcelona

Món llibre

Des de fa quinze anys ens encarreguem de l’animació/informació i de la presentació dels espectacles del festival del llibre infantil i juvenil “Món Llibre”, que es celebra a Barcelona.

esparreguera

3rs

en dansa

Una festa per tots els alumnes/as de 3er de totes les escoles de la població per mostrar balls tradicionals catalans (polques, gigues, etc.) …i d’altres sorpreses.

barcelona

carnaval de sants

El de Sants és l’únic Carnaval que conserva l’essència del carnaval satíric barceloní. Cada any seguint la litúrgia (arribo-rua-enterrament) es crea un ninot Rei/Reina del carnaval per denunciar un fet social o polític que mereixi ser denunciat i cremat. Des de fa 10 anys tenim la sort de crear els espectacles d’arribada i d’enterrament i de participar com a speakers-animadors a la Rua.

Robert Gobern
i Simó

Speaker | Actor | Director

Agitador cultural | Docent

Abrir chat
De seguida estic per tu